„motorkáři“ Jaroslav Vondra a Lukáš Oulehla jsou chlapi se srdcem na správném místě . Ja…

„motorkáři“ Jaroslav Vondra a Lukáš Oulehla jsou chlapi se srdcem na správném místě ❤️💪. Jak slibíli, tak dodrželi. Jejich projekt Motorkáři Adámkovi došel do konce. Díky ním, jejích přátel a kamádů, co jsou zastánci jednostopých mašin 🏍, budu mít další prostředky na pomůcky a rehabilitace…. 👨‍🦽
Dlouho jsem o sobě nedal vědět, právě probíhá čtyř týdenní program Babykosmík v AXONU v Karlových varech, takže cvičím zase na 200%… Monetálně pracujeme na úpravě webovek, takže brzy se zase můžete těšit na další novinky z mé cesty s SMA.

Vážení a milí.
Po delší odmlce, Vám chceme s Jaroslav Vondra oznámit, že jsme se konečně potkali s malým bojovníkem Adámkem a jeho rodiči. A to zejména, abychom předali finanční obnos na kterém se každý z Vás podílel, ať už větší či menší měrou. Díky Vám a Vaší podpoře bylo malému Adámkovi předána částka ve výši 11.170,- Kč.

Tímto bych chtěl ještě jednou všem poděkovat. Spojili jsme příjemné s užitečným a tímto alespoň trochu pomohli rodině Adámka a hlavně jemu samotnému.
Za všechny přeji Áďovi a rodičům hlavně úsměv na tváři, zdravíčko, co nejméně starostí a co nejvíce pokroků. Ať se daří a s tebou špunte, třeba jednou na mašině🤜🏻🤛🏻. L a J🏍💙🧡


Otevřít původní příspěvek na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..